Hypotheken

Van aflossingsvrij tot de spaar- of beleggingshypotheek, wij zijn van alle vormen op de hoogte. 

Welke vorm het beste bij u past, is van een aantal zaken afhankelijk, zoals hieronder wordt omschreven: Bij het lenen van geld voor het financieren van een woning lijkt een rentepercentage van 4,8% interessanter dan 5,1%. Maar naast het rentepercentage spelen ook andere factoren een rol van betekenis. Verstandig is het om ook te letten op de voorwaarden dan wel de mogelijkheden die de geldverstrekker u biedt. Denk hierbij aan o.a. het volgende:

  • wijzigen van de aflossingsvorm (tegen welke kosten?)
  • verhuismogelijkheden (het meenemen van de hypotheek bij verhuizing)wijzigen van de looptijd
  • extra stortingen

 

De hierboven beschreven factoren bepalen of een hypotheek bij u en uw omstandigheden past, zodat u ook in de toekomst plezier blijft houden van uw hypotheek. Een goede hypotheek selecteren is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Hypotheken Info Centrum is een echte specialist op hypotheekgebied. Wij kunnen u een gefundeerd advies geven bij een belangrijke beslissing in uw leven: Het kiezen van een juiste hypotheek! Daarbij komt dat wij met vrijwel alle geldgevers zaken kunnen doen. Op basis van onze jarenlange ervaring, en gegeven de huidige markt- maar ook fiscale ontwikkelingen, adviseren wij u graag persoonlijk. Maak een afspraak met een van de hypotheekdeskundigen van ons kantoor en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs met de best bij u passende hypotheek en een voor u gunstig rentepercentage.


J.H. Boekelo heeft de officieel erkende titel behaald van RFD wat staat voor Register Financieel Dienstverlener.

Uitsluitend indien je de diploma's hebt behaald via WFTNIVO mag je de titel RFD gebruiken. WFTNIVO heeft namelijk onafhankelijk en vakkundig vastgesteld dat je over de vereiste vakkennis beschikt. De examens zijn zeer zwaar en op bachelorniveau afgenomen, hetgeen de extra waarde aangeeft van deze titel. U kunt dus vertrouwen op een zeer deskundig financieel dienstverlener met een kennis op hoog niveau.

 

Klik hier voor onze dienstverleningsdocument en hier voor onze dienstwijzer